Szórólapterjesztés

Cégünk reklámanyagok terjesztése során vállalja postaládás illetve címlistás terjesztések komplett lebonyolítását, a terjesztési terv elkészítésétől a megvalósításig. Természetesen az ehhez szükséges hátteret, mind a raktározás, mind a szállítás területén biztosítjuk. Megbízóink kérésre komplett terjesztési tervet, ütemezést dolgozunk ki, mely tartalmazza a meghatározott időbeli ütemezést, mennyiségi elosztást, területi szelekciót, lehetővé téve a tényleges terjesztés "egy telefonnal" történő indítását.

Megyei szinten pontos terület felméréssel rendelkezünk, melynek felhasználásával szórólapterjesztési tevékenységünk stabil mutatókkal bír. Felméréseinket folyamatosan frissítjük, ezért a változásokat a terjesztés ideje alatt rugalmasan kezeljük.
Megbízóink kérésre komplett szórólapterjesztési tervet, ütemezést dolgozunk ki, mely tartalmazza a meghatározott időbeli ütemezést, mennyiségi elosztást, területi szelekciót, lehetővé téve a tényleges terjesztés "egy telefonnal" történő indítását. Terjesztési tanácsadóink on-line elérhetősége biztosítja azt, hogy megbízóink folyamatos tájékoztatást kapjanak az egyes terjesztésekről, tapasztalataikkal, ötleteikkel járuljanak hozzá a sikeres terjesztés megvalósuláshoz.

Szórólapterjesztés ajánlat
Kiemelt referenciáink
Kiemelt akciónk!
Szórólapok, reklámanyagok postaládás terjesztése

Szórólterjesztés, reklámanyagok postaládás terjesztése

Szórólapterjesztési csoportunk foglalkozik szórólapok, katalógusok, kisebb reklámanyagok postaládás terjesztésével, szélvédős terjesztések lebonyolításával. Az A/6-os szórólapoktól a füzeteken át, a több száz oldalas kiadványokig (akár remittenda anyagok is) minden megbízásra igyekszünk a legjobb és legprecízebb terjesztést kidolgozni, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy a "szóró üzenetek" célba jutása és juttatása a marketing folyamat legutolsó és egyben a legfontosabb állomása. A mi feladatunk az, hogy az üzenet elérje a potenciális fogyasztót olyan formában, hogy az maximálisan kielégítse megbízóink igényeit, elvárásait. Éppen ezért úgy alakítottuk ki rendszerünket, hogy rugalmasan tudjunk reagálni a rendelésekre, az Ön igényeinek megfelelően.

Áraink a következőket tartalmazzák:

  • az átvétel utáni őrzött, biztosított raktározást (saját telephelyen)
  • a kiszállítási költségeket (budapesti telephelytől a terjesztési területre)
  • a Megrendelő által megadott terjesztési határidő betartását
    (javasolt 48 óra)
  • terjesztési térképek átadását a terjesztési területeken
  • megbízható, tapasztalt koordinátort és állandó terjesztői gárdát biztosítunk vidéki településekre is, valamint kapcsolattartót a minél hatékonyabb terjesztés érdekében
  • ellenőrzési csoportunk, a terjesztés alatt folyamatos tájékoztatást és komplett ellenőrzést biztosít
Reklámanyagok címlistás terjesztése

Reklámanyagok címlistás terjesztése

Címre terjesztési csoportunk akár futárpostai jelleggel, akár terület-lejárásos jelleggel képes mind a lakosságot, mind a cégeket vagy egyéb célcsoportokat célzó címlistás terjesztéseket megoldani.


Címlistás terjesztés során megbízóink elvárásait hasonlóan átfogó szolgáltatások keretein belül teljesítjük mint a postaládás terjesztéseknél, akár egy részletes terjesztési terv kidolgozásáról, akár a megfeleloen pontos ellenőrzési kontrollról legyen szó.

Szállítás, raktározás

Természetesen a fentiekben említett kiemelkedő minőség eléréséhez hozzá tartozik és a terjesztés fontos, elmaradhatatlan feltétele a precíz, pontos és rugalmas szállítói flotta folyamatos rendelkezésre állása illetve a biztosított raktár megléte.