Terjesztés ellenőrzés

Tisztában vagyunk azzal, hogy az ellenőrzés szorosan kapcsolódik a munkavégzéshez és elengedhetetlen része a terjesztésnek. Vállalkozásunk e probléma orvoslására dolgozott ki egy átfogó szolgáltatási kört, melynek keretein belül szakértői tanácsadással illetve független ellenőrzési csoport kiállításával segítjük Megbízóinkat a megkövetelt terjesztési minőség eléréséhez.

Magyarországon naponta több millió szórólap, reklámújság és egyéb "szóró üzenet" kerül a lakosság kezébe. E szórólapok előállítási költsége alkalmanként hatványozottan többe kerül mint a terjesztése és a marketing folyamat legutolsó és egyben legfontosabb eleme, így az egész projekt célját hiúsítja meg azzal, ha a reklámanyagok nem kerülnek a potenciális célközönséghez. Végiggondolva azt, hogy a terjesztés minőségére vonatkozó szakértői információk legjavát a Megbízók általában a megbízott terjesztő vállalkozástól kapják, indokolt lehet egy valóban független ellenőrzési csoport alkalmazása. Vállalkozásunk e probléma orvoslására dolgozott ki egy átfogó szolgáltatási kört, melynek keretein belül szakértői tanácsadással illetve független ellenőrzési csoport kiállításával segítjük Megbízóinkat a megkövetelt terjesztési minőség eléréséhez.

Azon Megbízóink részére akik ellenőrzési feladattal bízzák meg cégünket, a munka befejezését követően egy évig, az összeférhetetlenség miatt, nem áll módunkban terjesztési munkát végezni.

Kiemelt akciónk!

Szolgáltatásaink

Tanácsadás

Segítünk komplett szerződések megírásában, terjesztési tervek létrehozásában, ütemezésében, hogy ez az Ön és cége számára is a legkedvezőbb legyen.

Segítjük Megbízóinkat:

  • a terjesztés ütemezésének logikus összeállításával
  • az alvállalkozóval készülő szerződés tartalmának összeállításával
  • a felmerülő problémák kezelésével, szakértő tanácsadással

Független ellenőrzés

Reprezentatív mintavételen alapuló ellenőrzés

Annak érdekében, hogy a szóróanyag biztosan a célhelyre kerüljön, biztosítunk egy független ellenőrzési csoportot, akik a terjesztés ideje alatt komplett ellenőrzést és folyamatos tájékoztatást biztosítanak.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az ellenőrzés szorosan kapcsolódik a munkavégzéshez és elengedhetetlen része a terjesztésnek.

Megbízónk által meghatározott területeket a terjesztés befejezése után 24 órán belül ellenőreink végigjárják és ún.ellenőrzési jegyzőkönyvben rögzíti a tapasztaltakat. A körzet lejárásos ellenőrzés során az ellenőr egy adott körzeten belül meghatározott számú mintát vételez, (reprezentatív mintavétel) ez meghatározza a körzet terjesztési minőségét. Az esetleges durva hibákról (kupacolás, szétszórt lapok stb.) igény szerint fényképes dokumentáció is készül.

Közös ellenőrzés

A közös ellenőrzés során a terjesztést végző alvállalkozó megbízott képviselőjével együtt keressük fel Megbízónk által kijelölt címeket, területeket és személyesen győződünk meg az adott területek terjesztési minőségéről. Az ellenőrzésről természetesen ez esetben is jegyzőkönyv készül, melyet a terjesztéssel megbízott alvállalkozó képviselője is hitelesít, így az eredmény vitathatatlanul a tényleges terjesztési minőséget tükrözi.