Nyomdai munkák

Partnereinkkel együttműködve nemcsak a szórólapterjesztés feladatait tudjuk ellátni, hanem Megbízóink kiadványainak teljes kivitelezését is. Önnek egy-egy projekt alkalmával nem kell külön-külön grafikai tervezéshez, kiadványszerkesztéshez, nyomdai előkészítéshez vállalkozásokat illetve nyomdákat keresnie, ezzel szabadítva fel időt és energiát a fontosabb részletekre. Szolgáltatásaink magukban foglalnak mindent amire a szerkesztés és a kivitelezés során szükség lehet;

  • kiadvány strukturális tervezése
  • grafikai tervek elkészítése
  • kiadvány szerkesztése
  • nyomdai előkészítés
  • levilágítás, lemezkészítés
  • nyomdai kivitelezés

Vállalkozásunk alaposan átgondolt tervezési és kivitelezési rendszerek, valamint a legapróbb részletekre is kiterjedő ellenőrzési struktúra segítségével biztosítja, hogy a kiadvány a kivitelezésre vonatkozó pontos határidők betartása mellett a legmagasabb minőségi elvárásoknak is eleget tegyen.

Kiemelt akciónk!

Nyomdai munkák kivitelezése

Nyomdai kivitelezés

Cégünk a terjesztés mellett a nyomdai munkák kivitelezésére is szakosodott.

Fontosnak tartjuk a reklám kampányok magas színvonalú kivitelezését akár a tervezéstől kezdve a célközönséghez való eljuttatásig, ezzel megkönnyítve az ügymenetet és nem utolsó sorban komplex szolgáltatás révén a kedvezőbb árszint kialakítását.

Már a tervezéskor igyekszünk tanácsokat adni akár az anyag kiválasztásához, akár a példányszámok meghatározását a gazdaságos kivitelezéshez, együttműködve a megrendelővel.

Főbb nyomdai tevékenységünk az íves ofszet nyomtatás, melyet egy Heidelberg PM 74-4 típusú nyomdagép szolgál ki.

Az igényeknek megfelelően gyorsan és hatékonyan tudjuk előállítani a kis példányszámú néhány száz darab, egyszerűbb termékeket éppúgy, mint a többszázezres, exkluzívabb kiadványok, szóróanyagokat.

Fejlett informatikai háttérrel és olyan nyomdai kalkulációs programmal rendelkezünk, mely lehetővé teszi, hogy árajánlatkérésére szinte azonnal választ tudunk adni.

Szóróanyagokon kívül vállaljuk még egyéb termékek elkészítését: dosszié, levélpapír, névjegykártya, kártyanaptár, naptár, boríték, matrica, plakát, irka füzet, katalógus, prospektus, display.